Neogames

Neogames blev grundlagt i 2005 og er en af de store udbydere, hvad angår platforme, moduler og løsninger til online…

Fakta om Neogames

Neogames blev grundlagt i 2005 og er en af de store udbydere, hvad angår platforme, moduler og løsninger til online spille verdenen. På blot 10 år er virksomheden vokset kolossalt og man har nu sat sig solidt på markedet som en af de større og mere seriøse udbydere.
Ved opstarten på Malta i 2005 grundlagde man seks principper som skulle blive virksomhedens største dyder og grundsten: ‘fun, fairness, professionalism, simplicity, approachability and innovation’. Sjov, retfærdighed, professionalisme, simpelhed, tilgængelighed og nytænkning. Ud fra de dyder har man på lidt over 10 år skabt sig en stor plads i den digitale spilleverden.
Lotteri- og skrabelodder er flagskibet

Spillemaskiner fra NeoGames

Neogames udmærker sig især for sine løsninger indenfor danske bingo sider og skrabespil på nettet. Man er pionerer indenfor især lotterispils løsninger til internettet og man har igennem årene oparbejdet en bred vifte af tilbud. Man udbyder ikke blot løsninger til computere men også tablets og mobiltelefoner. Det var på udviklingen af især digitale skrabelodder at Neogames’ succes tog fart.

Kvaliteten på lotteri udbuddene er vokset støt og det har ikke blot fået øjnene op hos private internet sites men også nationale lotterier rundt omkring i verdenen. Man udbyder nu lotteri og skrabespil til flere nationale lotterier rundt omkring på kloden.

Det er i sig selv et kvalitets stempel såvel som et klart signal om at pålidelighed og sikkerhed er i højsædet. Det er også derfor at Neogames er en af verdenens absolut førende indenfor løsninger til lotteri branchen.
Af de mest kendte digitale skrabelodder kan nævnes: Conga Beat, Lucky Charms, 7th Heaven og Monopoly.

Andre spiludbud

Med tiden har Neogames udviklet sin portefølje fra skrabelodder til også at omhandle stort set alle andre udbud i spilleverdenen. Man har oparbejdet solide løsninger og moduler til Bingo spil som eksempelvis: Electro Bingo, Disco Keno og Bingo Bonanza blandt andre. Man har også udviklet flere slot spil såsom 5th Avenue, Chic Boutique, Atlantis og Adventure Jack blandt mange andre.

Partnere

Neogames har efterhånden flere partnere rundt om i verdenen. Man leverer løsninger til blandt andre Michigan Lottery i USA, Sisal Bingo i Italien, det statsejede lotteri og sportsbetting site Santa Casa i Portugal og MSL i Ukraine som er det officielle ukrainske lotteri og østeuropas største indenfor sin genre. Man leverer også skrabelods løsninger til sportsbetting udbyderne, senest er Sportingbet føjet til listen over kunder ligesom også giganten Bet365 og Interwetten er i kundekartoteket blandt mange andre.

Licens

Neogames er godkendt af den danske Spillemyndighed og må derfor operere på det danske marked til danske kunder. Bingo og skrabelodderne, som ellers er en af Neogames’ spidskompetencer, er dog ikke inkluderet, da Danske Spil her fortsat har eneret på området. Danske kunder vil indtil videre derfor desværre kun opleve en flig af det Neogames for alvor kan tilbyde.

Konklusion

Neogames er for alvor blevet en storspiller på markedet og udbyder solide løsninger, hvor man især udmærker sig for sine bingo- lotteri og skrabelodsprodukter. Det er brugervenlige løsninger der spænder vidt i målgruppe. Man forsøger efter bedste evne at række ud til alle og man har, med succes, forsøgt at nå ud til især kvindelige brugere. At produkterne er i top afspejles især af at flere nationale og statsejede virksomheder har taget Neogames til sig. Det borger for kvalitet og pålidelighed, da der altid stilles større krav om sikkerhed og tillid i statsopererende spillevirksomheder. En klar blåstempling af Neogames som udbyder og produktet de tilbyder.