Rocket Fellas Inc

Rocket Fellas Anmeldelse

Rocket Fellas Inc er næsten lige kommet på online casino markedet og har allerede bevist sit værd. En af de første ting som fanger ens opmærksomhed er selvfølgelig det gennemførte tema. Temaet tager udgangspunkt i skøre minearbejdere som ikke har andet end sten i hovedet. Desuden er spillet udviklet af den populære spilleproducent Thunderkick, så det kommer ikke som nogen overraskelse af spillet er af topkvalitet.

Rocket Fellas Inc er en klassisk 5 hjuls spillemaskine med 30 betalingslinjer. Rocket Fellas Inc kan både spilles på computeren men er også tilgængelig på alle mobile enheder, samt tablets. Der kan spilles fra 1 kr. pr. spil og helt op til 1000 kr. pr. spil, så spændingsniveauet kan du selv styre.

Thunderkick har lavet et spil både med free spins features og bonus spil.

Rocket Fellars

Spil her!

Lyd og design

Rocket Fellas Inc har et flot design, med en høj visuel kvalitet og mange små animationer der gør spillet mere livagtigt og dynamisk. Man føler sig lyn hurtigt som en del af gruppen af mærkelige stenhuggende dværge og man kan jo sige at i har samme mål for dagen. Minearbejderne søger rigdomme og det samme gør du. Lyd elementet i spillet består af funky disco tone der giver spillemaskinen et ekstra pust.

Rocket Fellas Inc symboler

På spillehjulet finder du 4 symboler med lav værdi, bestående af blå, grøn, gul og røde ædelsten. Du finder også 5 symboler med høj værdi bestående af forskellige minearbejdere og en tønde som har en bestemt funktion. Tøndens funktion vil blive beskrevet længere nede i anmeldelsen.

Rocket Feature

Når spillet er i gang, kan du være så heldig at en eller flere raketter dukker op på skærmen. Det er tilfældigt, hvor de dukker op på spillehjulene og det vil transformere det symbol det lander på til et wild symbol.

Rocket fellas

Spil her!

Rocket Fellas Inc free spins

• 2 scatter symboler: +3 free spins
• 3 scatters symboler: +10 free spins
• 4 scatters symboler: +15 free spins
• 5 scatters symboler: +20 free spins

I bonusspillet kan spillere få Sticky Wilds og Hot Reels og ligesom i hovedspillet kan raketter også dukke op. Raketterne ændrer ikke kun tønderne nu men også alle wild symboler som bliver til sticky wilds symboler.
Som du kan forestille dig, er der mange muligheder i bonusspillet og kombinationerne kan give helt op til 7325 det satsede beløb igen.

Rocket Fellas

Spil her!

konklusion

Rocket Fellas Inc er en underholdende spillemaskine med masser af potentiale og rig mulighed for at udfordre adrenalin niveauet i kroppen. Det er klart Rocket Fellas Inc bonus spil der gør det rigtig interessant. Thunderkick har igen formået at skabe en spillemaskine der indeholder alle de elementer der skal til for at underholde enhver type af spiller.

Spil her!