Cashpoint Sport

Screenshot

3.9

Storspillerens vurdering

SPIL HER
ProsGodt
  • Mange odds
  • Udmærket bonus
ConsDårligt
  • Sitet er en smule klodset i designet
  • Ingen telefonsupport
  • Live odds fungerer ikke altid helt godt

Fakta:

Casino-navnCashpoint Sport
Minimumsindbetaling100 kr.
KundeserviceMail
IndbetalingVisa, Neteller, Skrill, Mastercard, Paypal, Paysafecard
UdbetalingVisa, Neteller, Skrill, Mastercard, Paypal, Paysafecard

Storspilleren mener

Las Vegas-skalaen
Storspiller-skalaen
Gentleman-faktor
1000 kr.
100% indbetalingsbonus op til 1000 kr.
Bonuskode: Behøves ikke
FÅ BONUS
Bonusvilkår: Kunden får godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 DKK og maks. 1000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes 3 gange på sportsvæddemål. Kun spil på væddemål med odds 1.6 eller over tæller med i omsætningskravet.Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen.Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. I så fald forfalder bonussen.Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage (bonusperiode) fra den første indbetaling. Ellers forfalder bonussen.
Reklameindhold

Cashpoint Sport – 1000 kr. i betting bonus

Blandt de mange online betting sider, der findes derude, har vi fundet denne danske bookmaker side ved navn Cashpoint. Cashpoint er efterhånden deroppe med de allerbedste indenfor sportsbooking. Cashpoint har siden 1996 glædet rigtig mange kommunale og offentlige ansatte, der har set fidusen i at fordoble sin halvsløje løn på online betting. Og på denne online odds side får De virkelig noget for pengene. Findes der noget bedre, end at bruge sine hårdt optjente skillinger på at spille penge på en fed lokal 1. divisions kamp? Her kan man med fordel møde op på det lokale stadion, og skrige alt det man kan af modstanderen og på den måde påvirke kampens udfald til Deres online kupons fordel. Det, der kan virke lidt iøjnefaldende på Cashpoint er deres halvsløje design. Dette er ikke det mest indbydende, man kan forestille sig. Derudover har Cashpoint et limit på indsatser på 9.999 kr. hvilket er et fint udtryk for deres syn på ansvarligt spil, som de har fint fokus på. Dog kan det måske være i underkanten, hvis man er en high roller.

cashpoint sport

Cashpoint er knap så dygtige til live odds

Cashpoint giver Dem fine muligheder for online live odds på deres betting side, men det halter dog lidt for dem. De bliver mødt på denne online spilleplatform med et ganske hæderligt overblik, hvor De har alle de mange sportsgrene linet op i alfabetisk rækkefølge. Herfra kan De nemt søge direkte derhen, hvor De gerne vil smide Deres penge. Jeg er de senere år blevet rigtig glad for en dyrelægens natmad, men det skal vi ikke snakke om her. Jeg er også blevet glad for live odds online. Cashpoint leverer således et glimrende udvalg af live odds, som kan holde Dem beskæftiget lige så længe, der er penge på kontoen. Vi har dog en side, der ikke lever op til de mange live odds muligheder og kombinationer som mange af deres konkurrenter leverer. Det kan give anledning til en smule forvirring, men når først man vender sig til det, og accepterer den præmis, er det som om, at man ikke rigtigt kan leve uden. Det er en god erkendelse, der gør, at man altid vender tilbage til Cashpoint og de live odds muligheder, som denne bookmaker side tilbyder. Det er desuden en fordel, at Cashpoint tilbyder dansk mobil betting.

Velkomstbonus

Når De siger Cashpoint, siger De også betting bonus. Det er nærmest som om, De ikke kan sige det ene uden det andet. Prøv eventuelt! Det er rigtig ik’? Det er simpelthen fordi, at velkomstbonussen hos Cashpoint er genial. Denne online bookmaker side giver Dem simpelthen op til 1000 kr. lige ned i foret på Deres jakke. Det er ganske enkelt en 100 % velkomstbonus op til 1000 kr. som kan bliver Deres i dag. Hos Cashpoint kan De samtidig føle Dem helt tryg, da betting siden har dansk spillelicens og derfor er et fuldt ud lovligt sted at smide sin opsparing ind. I forbindelse med den fede velkomstbonus skal De huske, at den kun skal gennemspilles sølle 8 gange, før De har ret til at sætte dine let optjente dollars på betting porten og trække dem ud på Deres konto. Det er da en genial måde at spare penge op på!

Cashpoint gør sig mest i fodbold

På denne betting side bliver man hurtigt klar over, hvad der vægtes mest, og hvor de vurderer, deres spillere placerer flest odds henne. Det er på fodbolden, og derfor er det også på netop denne sportsgren, at muligheder er flest hos Cashpoint. Det er også hos de store fodboldligaer rundt omkring i Europa, Såsom Premier League, La Primera División og Bundesligaen, at Cashpoint har de bedste odds samt tilbagebetalingsprocenter. Her kan procenterne for tilbagebetaling nå helt op på 96.5%. Man skal dog ikke lade sig narre her, og tro, at procenterne er ligeså høje på andre sportsgrene, såsom amerikansk fodbold og ishockey. Det er de ikke, og man skal vide, at Bookmakeren primært læner sig op af fodbolden, hvilket de til gengæld også er rigtigt dygtige til.

Kundesupporten skal have en opløftning

Cashpoint Sport

Hos Cashpoint står det rimelig klart, at det ikke er hos kundesupporten, man skal hive stjernerne hjem. Denne danske betting side har nemlig kun en e-mail support, hvilket er betragteligt færre support muligheder end de fleste andre bookmaker sider. Det er altså et sted, hvor der er nogen plads til forbedring, men det er selvfølgelig godt, at man kan finde en udførlig sektion med svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Derfor vil vi også gerne slå et slag for, at spillerne nogle gange selv tjekker de hyppigt stillerede spørgsmål ud i hjælpecenteret på betting hjemmesiden, hvor man ofte kan få svar på sine spørgsmål.

Alt i alt en god oplevelse hos Cashpoint

cashpoint sport

Denne bookmaker skal have et fint skulderklap. Cashpoint ved, hvad de er gode til og gør det ikke sværere, end det er. Cashpoint er lig med fodbold, og har De odds præferencer indenfor fodbolden, skal De afgjort spille på Cashpoint betting platformen. Selvom live odds ikke er den mest optimerede af slagsen, skal man ikke underkende deres tilbagebetalingsprocent, der ligger helt oppe i den høje ende. Derudover kan nye spillere se frem til en skøn velkomstbonus, der giver det gode muligheder for at komme godt i gang på denne danske betting side. Held og lykke med Deres velkomstbonus og kom så i gang derude!