Bet365 Sport

Screenshot

4.2

Storspillerens vurdering

SPIL NU
ProsGodt
  • Flere sprog/sider – heriblandt dansk, engelsk

Fakta:

Casino-navnBet365 Sport
KundeserviceDansk, Engelsk
IndbetalingVisa, Mastercard, Neteller, Bank overførsel
UdbetalingVisa, Mastercard, Neteller, Bank overførsel

Storspilleren mener

Las Vegas-skalaen
Storspiller-skalaen
Gentleman-faktor
Kæmpe udvalg indenfor betting og odds.
Bonuskode:
FÅ BONUS
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder
Reklameindhold

Kæmpe udvalg af sportsgrene med det bedste udvalg af specialspil

Bet365 Sport er en af de danske odds sider med et imponerende udvalg af sportsgrene, som du kan oddse på. De tilbyder alt lige fra cricket, dansk trav til europæisk fodbold og amerikanske sportsgrene. Bet365 Sports udvalg er derfor enormt stort, men når det kommer til deres udvalg af specialspil, er det en helt anden snak. Dette er endnu mere imponerende end deres store udvalg af diverse sportsgrene – ikke kun på fodbold, men også på andre sportsgrene såsom amerikanske, hvor du også kan finde en masse specialspil på de enkelte kampe. Du finder specialspil i alt lige fra Premier League til den danske superliga. Du kan således vædde på halvleg/fuldtid, almindelig handicap, 1. eller 2. scoring eller spillerpræstationer. Dette er kun et lille udvalg af specialspil, men på deres side kan du finde en masse andre, hvis der er nogle andre specialspil, du foretrækker. Bet365 Sport tilbyder også, at du selv kan justere et handicapspil. Hvis du er utilfreds med det udbudte, kan du selv justere dette på din kupon.

Derudover tilbyder Bet365 Sport, som en af de eneste danske betting sider, en 0-0 forsikring, hvilket vil sige, at hvis en fodboldkamp slutter 0-0, så får du dit indskud tilbage. Dog kræver dette, at du har spillet på enten halvleg/fuldtid eller korrekt score.

Tilbagebetalingen hos Bet365 Sport varierer fra omkring 89 % til omkring 97 %. Dette kommer an på, hvilken sportsgren, turnering eller liga, du spiller på. Bet365 Sport er derfor en af de danske betting sider, hvor du får en rimelig stor tilbagebetaling – hvilket jo er det vi alle godt kan lide, når det kommer til en bettingside!

Hos Bet365 Sport kan du live-oddse og live-streame direkte fra mobilen eller tabletten

Bet365 Sport har, udover deres store udvalg af sportsgrene og specialspil, også et stort udvalg inden for live-odds på både fodboldkampe, golf, basketball og endda også curling! Bet365 Sports live-betting funktion er både overskuelig, flot og nem at finde ud af.

Bet365 Sport har, i forhold til de danske betting sider, markedets største udbud af sportstreaminger. Du kan derfor følge en masse forskellige ligaer, turneringer og sportsevents på Bet365 Sports streamingtjeneste. Så hvis du ikke lige har den rette kanal, eller vil sidde på computeren og oddse, mens du ser fodboldkampene, så er Bet365 Sport især noget for dig.

Som Bet365 Sports hjemmeside, er deres mobile platform også nem, overskuelig og flot at se på. Du kan både bruge din smartphone eller din tablet, hvor du kan prøve deres danske mobil betting af. Tilmed kan du også live-streame for at se dine yndlings sportsbegivenheder på din mobil eller tablet. Så hvis du er på farten, mens dit yndlings fodboldhold spiller, så kan du bare logge ind på din konto på din smartphone – og vupti! Så kan du se kampen live fra mobilen. Der er ikke nogen forskel på Bet365 Sports hjemmeside eller mobile platform – de kan begge de samme ting. Så hvis du ikke har en computer, så er Bet365 Sport stadig den perfekte danske betting side for dig er til online betting spil. Dog har den mobile platform ikke en søgefunktion, hvilket kan gøre det en smule mere uoverskueligt at finde kampe, som du gerne vil oddse på. Dog er dette et mindre minus, da de forskellige sportsgrene er opdelt i kategorier – så det gør heller ikke tingene mere besværlige.

Ind- og udbetalinger og kundeservice hos Bet365 Sport

Hos Bet365 Sport kan du benytte dig af flere forskellige indbetalingsmetoder. Du kan blandt andet bruge dit kreditkort såsom VISA og Mastercard. Du kan også benytte dit debitkort såsom VISA Electron. Derudover kan du også bruge bankoverførsel. Når du vil have dine vundne penge udbetalt, kan du selv vælge, hvordan dette skal ske.
Du kan altid få dansk kundeservice hos Bet365 Sport. Kundeservicen er tilgængelig alle døgnets 24 timer. Du kan både ringe, sende dem en e-mail eller skrive til deres live-chat. Det er derfor altid let og hurtigt at få fat i Bet365 Sport, hvis du støder ind i et problem. De sidder døgnet rundt, og er klar til at hjælpe dig. Dette er især godt, hvis du er en natteravn – og sidder og oddser på amerikanske sportsgrene!

Indsatspolitik hos Bet365 Sport – det eneste minus

Selvom Bet365 Sport er en god dansk betting side, er der altså også et minus ved denne side. Du kan støde ind i en personlig grænse. Dette vil sige, at der er en grænse for, hvor stor en indsats, du kan sætte på et væddemål. Hvis du er en kanon god (eller heldig) odds spiller, der vinder hele tiden, kan du risikere at få en grænse for, hvor meget du må oddse for. Hvis du godt kan lide at satse stort, er Bet365 Sport derfor nødvendigvis ikke noget for dig. Men hvis du ser bort fra dette, er Bet365 en af de danske betting sider, der tilbyder en masse gode features.

Konklusion

Bet365 Sport har tilladelse fra Spillemyndigheden til at udbyde væddemål og spil til de danske sportsentusiaster. Den danske licens gør, at du vinder skattefrie kroner hos Bet365 Sport. Findes der noget bedre end skattefrie kroner? Svaret er helt sikkert nej, og du kan derfor trygt og med stor fortjeneste, spille på Bet365 Sport. Du finder et kæmpe udvalg af forskellige sportsgrene, og du kan tilmed spille og oddse over mobilen. Så tilmeld dig nu, og få flere penge at spille for!

Spil hos Bet365 Sport!