Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos Storspilleren.com

Storspilleren.com indsamler vi visse oplysninger om vores gæsters færden igennem cookies primært af de følgende årsager.

  • Sidens funktionalitet: Ved at efterlade cookies kan vi gøre din brugeroplevelse af siden bedre, da siden vil huske dine præferencer ud fra dine tidligere besøg. Derfor vil indlæsningstiden også være kortere på denne måde end ellers.
  • SEO af siden. Vi er hele tiden interesserede i at optimere vores hjemmeside, og få så mange ind på siden. Derfor indsamler vi også data om vores gæster adfærd på siden, som vi bruger til at analysere og optimere vores side. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er persondata vi indsamler, men blot hvordan man benytter sig af Storspilleren.com
  • Måling af trafik på Storspilleren.com. Vi bruger den data vi indsamler til at måle trafikken inde på vores side. Det er fordi vi er interesserede i at vide, hvilke sider og artikler, der tiltrækker besøgende, og hvor de kommer ind fra. Vi er ligeledes også interesserede i hvilke tidspunkter trafikken er tungest på, og andre ting i den dur.

Cookies og Privatlivspolitik

Hos Storspilleren.com indsamler vi data primært angående vores gæsters adfærd, men persondata er kun i meget begrænset grad indsamlet, og kun hvis du har givet samtykke til det. Det kan for eksempel være hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, da vi der er nødt til at have din mailadresse, for at kunne sende dig nyhedsbrevene. Det gør vi dog kun efter, at du selv har valgt at tilmelde dig nyhedsbrevet, og vi sender ikke ud til personer der ikke aktivt har tilvalgt det. Ydermere er det vigtigt at understrege at ingen af de data som vi gemmer, hvad enten det drejer sig om brugeradfærd inde på Storspilleren.com eller personoplysninger, så vil intet af den afgivne data blive givet videre til en tredjepart, og den vil ikke blive misbrugt på nogen måde. Persondata vil udelukkende blive videregivet hvis der ligger en eksplicit aftale mellem dig som bruger af siden og Storspilleren.com’s administratorer.

Storspilleren.com har inde på siden en masse links og henvisninger til forskellige danske casino sider og andre danske spiludviklere. Som bruger er det vigtigt, at være meget opmærksom på, at når man klikker på disse links bevæger man sig ind på spiludbydernes egne hjemmesider, og man er altså derfor ikke længere på Storspilleren.com’s domæne. Derfor kan vi heller ikke tage ansvar for hvordan personoplysninger, data og cookies bliver benyttet på de forskellige online casino sider, ganske enkelt fordi det er nogle andre virksomheders. Vi anbefaler, at man læser de individuelle cookie- og privatlivspolitikker hos vores samarbejdspartnere hvis man vil vide mere om dette.

Cookies og Privatlivspolitik

Når man benytter sig af Storspilleren.com vil der som udgangspunkt blive gemt cookies på ens harddisk. Cookies er små data bidder, som man finder uanset hvilke sider man besøger. De er blandt andet brugt, så computeren kan huske hjemmesider man besøger næste gang man besøger dem igen. På den måde kan computeren selv huske hvad man har gjort sidst, og dermed hjælpe med at få siden til at fungere optimalt, da indlæsningstiderne er hurtigere, og den kan hjælpe med at huske passwords og lignende. Derfor er cookies langt hen ad vejen også nyttige til at gøre selve brugeroplevelsen bedre når man surfer rundt på internettets sider. Hos Storspilleren.com bruger vi cookies til at finde ud af hvad vores gæster bedst kan lide, så vi i endnu højere grad kan tilpasse siden til dette fremadrettet. Cookies er ikke noget du i dit brug af siden vil mærke noget til, men du kan dog sagtens gå ind og slette cookies hvis du ikke ønsker at have dem lagret på din computers harddisk.

Hvad bruger vi cookies og Privatlivspolitik til?

Hos Storspilleren.com bruger vi cookies til at analysere hvor vores besøgende kommer fra og deres brug af siden. I nogle tilfælde kan de også blive brugt til at målrette eventuelle annoncelinks, og kliks på disse link vil også blive gemt som data. Der vil dog ikke være nogle former for personoplysninger gemt i dataen, så som navne, og andre oplysninger som man ikke har givet godkendelse til at ville afgive. Desuden vil der også blive brugt cookies til at bestemme om man besøger Storspilleren.com fra en mobil enhed, så som en smartphone eller en tablet, eller om man besøger fra en almindelig computer. Alle disse data bliver brugt til at søgemaskineoptimere og gøre vores side endnu skarpere og mere brugervenlig i fremtiden, og det er en af hovedårsagerne til, hvorfor data indsamles på siden.

Sådan blokerer eller sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at din computer skal have cookies liggende fra Storspilleren.com er det altid muligt at slette alle de spor som siden har efterladt. Det kan man gøre ganske nemt, og man kan her finde en simpel guide til hvordan man kan slette de cookies som man har liggende på sin harddisk. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man sletter cookies så kan det godt betyde at siderne vil indlæse en smule langsommere. Du kan inde her finde en vejledning til hvordan du sletter cookies inde fra din internethistorik. Man kan inde på vejledningen også finde informationer om hvordan man fremadrettet kan blokere for cookies fuldstændigt, eller indstille den til at give en advarsel hver gang en side vil placere en cookie. Man skal dog være opmærksom på, at det kan gøre ens internetbrug unødigt besværligt, så man skal måske overveje om man egentlig har lyst til at blokere for cookies overhovedet.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål angående Storspillerens privatlivspolitik, eller gerne vil have uddybet hvad vi benytter cookies og privatlivspolitik til, og hvilken type af persondata, som man kan risikere, at Storspilleren indsamler så kan man altid skrive til os på mail [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar på din henvendelse, og vil gøre alt hvad vi kan for at svare så fyldestgørende på dine spørgsmål. Vi behandler alle henvendelser med seriøsitet. Hvis du vil læse mere om lovgivningen på området kan vi henvise til Persondataloven.