Starburst konkurrence på LeoVegas

Starburst konkurrence på LeoVegas

starburst konkurrence

LeoVegas’ Starburst konkurrence nærmer sig slutspurten: Har De endnu ikke spillet med i den store Starburst konkurrence. Det er nemlig i den sidste uge af kampagnen som går fra den 17.-23. Marts, at de største gevinster og præmier kan vindes. Der er således 400.000 kroner i kontante præmier på spil, ligesom der er diamanter og Apple produkter at vinde. På førstepladsen er der blandt andet 100.000 kroner som man kan få i enten kontanter eller diamanter. Alt efter hvad man foretrækker. På 2.-4. Pladsen er der også flotte præmier. Her kan man få enten 15.000 kr. i kontanter eller diamanter. Til 5-10 placeringerne er der 10.000 kroner i gevinst. De næstkommende præmier er blandt andet iPhones, iPads og flere kontante gevinster. Der er altså virkelig mange gode ting at hente inde hos LeoVegas i forbindelse med deres Starburst konkurrence. Især i den sidste uge af kampagnen som vi altså næsten er gået ind i.

Deltag ved at spille med rigtige penge på Starburst spillemaskinen

De deltager i Starburst konkurrencen ved at spille med rigtige penge på Starburst spillemaskinen. Det kræver altså ikke, at De skal sætte Dem ind i alle mulige forvirrende og komplicerede regler for at deltage. Det er simpelthen blot, at spille med for rigtige penge på Starburst. Dette er naturligvis meget brugervenligt. De skal dog have en aktiv spillekonto hos LeoVegas før De kan være med. Så hvis De endnu ikke har det, så er det nu det helt rette tidspunkt at oprette sig som spiller. Så kan man også få sig en attraktiv velkomstbonus.

Op til 10.000 kr. i indbetalingsbonusser på de første 4 indbetalinger

LeoVegas giver Dem en indbetalingsbonus på Deres første fire indbetalinger. De får på den første indbetaling op til 1000 kr. i bonus og 50 free spins. På Deres anden indbetaling giver LeoVegas Dem op til 2000 kroner i bonus. På den tredje indbetaling er der helt op til 3000 kr. i bonus, og på den fjerde indbetaling kan De få op til 4000 kroner ekstra i bonus. Så De kan alt i alt få enorme 10.000 kroner i indbetalingsbonusser, som De kan bruge til at spille gratis spillemaskiner med.

Spil med i den store Starburst konkurrence hos LeoVegas her!