Stanleybet nyhed

Stanleybet nyhed– Nyt dansk odds side på vej

Stanleybet er den nyeste af de danske odds sider, og den skal efter planen lanceres i løbet af efteråret 2016. Stanleybet er pt. en fysisk dansk bookmaker, med forhandlere rundt omkring i Danmark, og deres hovedkontor i Danmark er baseret på Amagerbrogade i København. Stanleybets side er pt. fyldt med tegn på, at der inden længe kommer til at ske noget, og at de bliver til en af de danske betting sider.

Således kan man allerede nu finde en sektion med live betting, og det på trods, at der ikke er nogle muligheder for at live bette i traditionel forstand på nuværende tidspunkt. I stedet kan man placere sportsvæddemål på dansk sportsbetting og så printe kuponerne ud og tage dem ned til forhandleren. Så der er stadigvæk plads til forbedring, og forbedringerne er da heldigvis også på vej inde på deres danske odds side.

Stanleybet nyhed storspilleren

Vi bringer odds bonussen fra Stanleybet så snart den frigives!

Så snart der er klargjort hvilke odds bonusser som Stanleybet kan tilbyde vil vi sørge for at forklare hvad man kan forvente at få af velkomstbonusser og hvad man kan få ud af eventuelle andre former for kampagner inde fra Stanleybet. Hvad enten der er tale om klassiske betting bonusser, freebets eller noget helt tredje vil vi selvfølgelig formidle bonussen så snart den er offentliggjort. Indtil da er det blot at væbne sig med tålmodighed.

Stanleybet nyhed

Stanleybey er en britisk sportsbetting udbyder som har hovedsæde i Liverpool, England. De har forhandlere i mange lande i Europa inklusiv Danmark. De kan således også findes i lande som Belgien, Polen, Tyskland, Italien, Rumænien og Cypern. Hvis man er i England og gerne vil se Stanleybets hovedsæde, så er det beliggende overfor Hard Days Night Hotel i Liverpool – som navnet på hotellet antyder, så er der tale om et hotel med et Beatles tema, opkaldt efter sangen af samme navn fra The Beatles som er fra Liverpool.

Det var vores korte Stanleybet nyhed, vi har snart en fuld anmeldelse af den nye danske betting side.

Mens vi venter på Stanleybet går online, kan vi foreslå dig at bette hos 777 Sport lige her.

Bet hos 777 Sport