Premier League sæson 2016/2017

Premier League sæson 2016/2017 – opstart d. 13 august

Nu starter Premier League sæson 2016/2017- og for søren hvor bliver det et festfyrværkeri. Den skydes i gang lørdag d. 13. august med Hull mod sidste års vindere, Leicester. I vore alles sommerferie har klubberne handlet frem og tilbage og både på trænerbænken og på spillersiden har der været heftig aktivitet. Jeg vil dog fokusere på Chelsea her, da jeg mener at de i år har rigtig gode muligheder for at vinde Premier League sæson 2016. For det første har man hentet den kæmpe succestræner fra Juventus og det italienske landshold, Antonio Conte. Han er en meget speciel træner, som har sin egen stil og som gør tingene på hans helt egen måde.

bet365 sport storspilleren.com Premier League sæson 2016

Bet på premier league sæsonen 2016/2017 hos Bet365 sport

Dette mener jeg dog er grunden til at han kan fører Chelsea helt til tops i denne sæson. Derudover er der blevet købt klogt ind af Chelsea op til sæsonen. Blandt de mest nævneværdige er Michy Batshuayi, som blev hentet fra franske Marseille og N’Golo Kanté, som blev hentet fra sensationsklubben Leicester. Med Antonio Contes specielle stil er kendetegnet ved en meget defensiv approach og med købet af N’Golo Kanté bliver det endnu sværere for Chelseas modstandere at scorer mål og hvis Chelsea tilmed kan få gang i Michy Batshuayi, så har de en rigtig god chance for at vinde denne sæsons Premier League.

De danske betting sider har også Chelsea som en af favoritterne til at vinde, dog overgået af Manchester United og Manchester City. Præcis af denne grund ser jeg en stor værdi i Chelsea som vinder af 2016/2017-sæsonen. Hos Bet365 Sport får du et virkelig flot odds på hele 6.50 på dette spil. Der er stor værdi i dette spil, så skynd dig før oddset ændre sig. Hos Bet365 Sport kan du få en fed bookmaker bonus på 100% på op til 1000 kr. Så hvis du er enig i dette spil, så opret en konto i dag, spil på Chelsea som vinder af denne sæsons Premier League og kæd det eventuelt sammen med denne gode betting bonus.
Husk at følge med i vores nyhedssektion, fordi hver uge vil jeg komme med online betting spil tips det bedste spiltip fra danske odds sider for hver runde der spilles. Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du spiltippet direkte i din mailboks på din mobil, tablet og computer.

Første spiltip

Det første spiltip jeg vil argumentere for og som jeg mener har en høj værdi er i åbningskampen mellem Hull og Leicester. De danske odds sider har Leicester som favorit til at vinde, hvilket er helt forståeligt. Dog er oddset meget højt i mine øjne og derfor har det en stor værdi. Bet365 Sport giver dig pengene hele 1.95 gange igen for en ren Leicester sejr. Denne odds bonus har en rigtig god værdi og skynd dig ind og spil, da oddset helt sikkert falder jo tættere på kampstart vi kommer. Leicester er større favoritter i dette opgør end oddset viser. Deres spillermateriale er betydeligt bedre end Hulls og de er helt skadesfrie, hvilket Hull ikke er. Hertil har Leicester styrket deres trup med stærke spillere, som Ahmed Musa og Bartosz Kaputska, hvorimod Hull ikke har købt en eneste spiller henover sommeren. Yderligere har Hull solgt en del af deres vigtige spillere, som Mohamed Diamé, Sone Aluko og Ryan Taylor.

Gå ind og spil på Leicester sejr nu før oddset falder. Opret en konto på Bet365 Sport og få din betting bonus på 100% på op til 1000 kr. og brug din bonus til at spille på Leicester.

bet365 sport storspilleren.com Premier League sæson 2016