Spil gratis bingo hver aften på BingoSjov i marts

Forårsbingo: Gratis bingo hver aften hele marts på BingoSjov

Forårsbingo: Bingo er en af danskernes yndlingsspil på nettet, og måske har De allerede selv prøvet kræfter med online bingo? Hvis ikke, så er det i øjeblikket endnu mere attraktivt at prøve det af end det nogensinde har været før. I anledningen af vinterens forsvinden og forårets komme, så har BingoSjov valgt at det skal fejres med gratis bingo i hele marts. Hver aften mellem kl. 20-21. Der er hver dag ekstrapræmier for mere end 30.000 kroner, så der er altså rigtigt meget at komme efter. Og så er det jo en god måde at prøve online bingo af helt og aldeles risikofrit.

forårsbingo

Kontante præmier i gratis bingo

De kan i BingoSjovs gratis bingo bonus vinde kontante præmier hver aften. Det er således ikke free spins eller lignende der er på spil, men kolde kontanter – rede penge, der bare venter på at blive vundet. Så hvis De endnu ikke har prøvet at spille med, så er det altså et rigtigt godt tidspunkt at begynde – med gratis bingo.

Gælder kun i marts – så udnyt bonussen inden det er for sent

Der er her tale om en ekstra kampagne, som der kun gælder i marts. Den gælder både for nye og eksisterende spillere på BingoSjov, så det er selvfølgelig bare med at få den udnyttet. Hvis De ikke ved hvor De skal vælge at spille, så er BingoSjov en god dansk bingo side, hvor der også er et stort udbud af spillemaskiner. De kan desuden få en ekstra bonus 100% op til 1000 kroner på første indskud og 20 free spins oven i. Hvis De allerede har en spillekonto inde på BingoSjov, så kan De naturligvis stadigvæk spille gratis bingo. Der er altså rigtigt mange fordele at komme efter derinde.

Vi ønsker Dem held og lykke med at vinde!

Spil gratis bingo hos bingosjov