EM slutrunden 2016

EM slutrunden 2016 står for døren!
em-slutrunden 2016 storspilleren.com EM slutrunden

Inden længe begynder en af verdens største sportsbegivenheder, nemlig EM slutrunden 2016 i fodbold. I år er det Frankrig der lægger græs til slutrunden, og her på Storspilleren.com lægger vi ikke skjul på, at det er noget vi ser rigtigt meget frem til. Derfor har vi også valgt at lave nogle tiltag i anledning af em slutrunden, som vi gerne vil dele med jer spillere. Det drejer sig om tips og væddemål på de forskellige kampe, hvor vi også vil give vores bud på, hvor man på den givne dag finder den bedste odds bonus 2016. Vi vil derfor lave spiltips til udvalgte kampe i løbet af slutrunden, og vi håber at være med til at inspirere dig til at finde de bedste spil på de danske odds sider.

Frankrig er favoritter, Albanien den ultimative outsider

For lige at tjekke temperaturen på EM slutrunden kan man allerede nu konstatere, at Frankrig er favorit til at løbe med titlen, og odds på endnu en fransk EM-titel på hjemmebane sniger sig sjældent op over odds 5.00. Omvendt forholder det sig for Albanerne, som Danmark jo mødte i kval gruppen. Formår de at vinde det hele, så står man til at få pengene omkring 300 gange igen. Vi mener dog, at der næppe er megen pointe i at spille på nogle af disse to som vindere.

Frankrig kan meget vel vinde, men odds er for lave til at det er risikoen værd, for så overlegne er de slet ikke i forhold til fx Spanien og Tyskland. Omvendt er et spil på Albanien som den endelige vinder nok også spildte penge, medmindre de laver en ’Leicester’. Dette er vores umiddelbare tanker, men det bliver selvfølgelig meget mere interessant, når vi kommer til de konkrete kampe og spiltips til dem. Vi håber du har lyst til at følge med, og måske vinde en god betting bonus 2016.

Vi anbefaler at du placerer dine odds hos Unibet Sport

unibet-sport-storspillleren.com-sms

Spil hos Unibet Sport!