Champions League finalen 2016 i Milano

Find de bedste danske odds på Champions League finalen her!

På lørdag den 28. maj spilles Champions League finalen, og i år er det en gentagelse af finalen fra 2014, da det er de spanske lokalrivaler Real Madrid og Atletico Madrid der skal møde hinanden i et højintenst opgør. Der er gode penge at vinde på at spille dansk sportsbetting på kampen, og man kan finde spil på opgøret inde på de fleste danske betting sider. Læs mere her og få vores spileksperts bud på gode spil på kampen.

Holdenes form

Det er to hold i god spillemæssig form, der mødes på lørdag, og de er sluttet som henholdsvis nummer 2 og 3 i den hjemlige liga bag de nykårede mestre Barcelona. Real Madrid har været godt kørende under deres nye træner Zinedine Zidane, og har siden hans tiltrædelse faktisk været det hold der har samlet flest point i ligaen. I Champions League har de formået at gå til finalen i sikker stil dog uden at dominere. Det så dog ud som om det ville få en brat ende i kvartfinalen mod Wolfsburg hvor de tabte 2-0 i udekampen. Dog formåede de via et Ronaldo hattrick at vinde 3-0 på Santiago Bernabeu. Atletico Madrid har i den hjemlige liga været stærke på baggrund af et uhyggeligt solidt forsvar, der kun har lukket 18 mål ind i hele ligasæsonen. I Champions League har de også formået at komme i finalen på baggrund af forsvarets evner. De har både slået de forsvarende mestre fra Barcelona ud og Bayern München blev sendt til tælling i semifinalen. Derfor er der ingen tvivl om, at Atletico Madrid har haft den sværeste vej til finalen af de to finalister. Men sidste gang de to hold mødtes endte det med en Real Madrid sejr på 4-1, så i Champions League regi er det altså Los Blancos der har overtaget.

Se Sergio Ramos’ udlignende scoring fra Champions League finalen 2014 lige her:

Placer dine bets hos Unibet Sportsbook!

Find gode danske odds på kampen hos Unibet

Unibet Sportsbook er en af de danske odds sider, der leverer nogle rigtigt gode væddemål til kampen. Her finder du vores bud på, hvilke spil der især er interessante. Først og fremmest tror vi mest på, at det bliver en kamp med få mål, da Atletico Madrid generelt hverken scorer ret meget, eller lukker særligt mange mål ind. Vi tror dog på at begge hold scorer, og derfor kunne et bud være 2-1 til et af holdene. Man kan spille på at der scores 3-4 mål til odds 3.00, hvilket vi vil anbefale.

Der er desuden lagt op til en hårdt spillet kamp, og Atletico er kendte for at gå til stålet mod hold der på papiret har bedre spillere. Derfor kunne et frækt spil være rødt kort til Atletico til odds 4.40.
Tror man på den sikre målræv Cristiano Ronaldo som første målscorer i kampen får man odds 6.50, hvilket er ret godt når man tænker på at det er en mand der har scoret 50 mål i år. Men er man frisk på alternative målscorere med højere odds foreslår vi at man spiller på enten Luka Modric til odds 19.00 eller Koke fra Atletico til odds 16.00.

Find alle oddsene inde hos Unibet Sportsbook og placer dine bets i dag. Du kan selvfølgelig både oddse i dag og livebette på kampen mens den er i gang.