Bwin kommer tilbage til Danmark

Store betting nyheder – Bwin kommer tilbage til Danmark!

Bwin, en af verdens største udbydere af online sportsbetting, kommer efter flere år nu tilbage til Danmark og bliver endnu engang en af de danske betting sider. Den 29 november 2016 lanceres Bwin på ny i Danmark, og med den danske licens på plads kan spillere helt trygt gå ind og placere indsatser på sportsvæddemål og spille med på deres odds på alt fra sport til politik. Spændende nyt må man sige! De kommer dog til at afløse et par gamle travere i form af nogle uddaterede danske bookmakere, som der er faldet ret meget bagud i ræset mellem de mange nye danske odds sider, som er poppet frem igennem den senere tid. Eksempelvis så er Party Bets allerede blevet lukket, som en direkte konsekvens af Bwin. Bwin ejede nemlig Party Bets, men har valgt at lukke den danske Party Bets side ned i forbindelse med Bwin lanceringen.

bwin-storspilleren

Spil hos 777 sport

Goddag Bwin, farvel Scandic Bookmakers og Sportingbet!

Det er ikke kun Party Bets der ryger i svinget i forbindelse med deres tilbagevenden. Også Sportingbet og Scandic Bookmakers forsvinder, da disse er blevet opkøbt og vil blive en del af Bwin i fremtiden. Alle nuværende spillere på henholdsvis Sportingbet og Scandic Bookmakers vil automatisk få overført alle pengene på deres nuværende konti til Bwin, og alle aktive odds vil også automatisk komme over uden at man behøver at gøre noget. For nye spillere vil det være ligesom på enhver anden dansk bookmaker, hvor man kan tilmelde sig og få sig en god dansk betting bonus. Så det er ganske nemt og simpelt.

Vi glæder os allerede nu til at se hvad de kommer til at byde på af odds bonus og andre tiltag. Allerede nu har de bebudet, at de vil lægge meget vægt på at få live betting og live odds til at fungere meget bedre end man hidtil har kunnet spille det i Danmark. Vi glæder os til at se! Du vil snarest muligt efter lanceringen kunne læse en fuld anmeldelse af den danske bookmaker her på siden.

I mellemtiden kan vi anbefale dig at spille hos 777.dk Sport.

Spil hos 777 sport