2016 EM-Spiltips

Vores bud på Frankrig – Rumænien, 2016 EM-Spiltips

EM-2016-Frankrig-storspilleren.com 2016 EM-Spiltips

Det er ingen hemmelighed, at vi i dette tilfælde er enige med de danske odds sider i, at Frankrig ender med at trække sig sejrrigt ud af denne kamp. Selvom Frankrig ikke altid har haft nemt ved at slå Rumænien er det bare noget andet, når der er tale om en åbningskamp ved en EM-slutrunde på hjemmebanen Stade de France i Paris. Desværre er Frankrig så store favoritter i kampen, at der ikke er særligt meget at hente på, at spille på en fransk sejr. Det giver ikke en særlig høj odds bonus 2016 da man kun får 1.30 tilbage på en fransk sejr, hvis man spiller på dette. Derfor mener vi, at der er bedre mulighed for at få en god betting bonus 2016 hvis man spiller på nogle lidt mere specifikke spil. For eksempel hvem der scorer i kampen. Læs om vores 2016 EM-Spiltips i næste afsnit.

Vi forventer et tungt fransk pres mod Rumænien i kampen

Det bliver et topmotiveret fransk hold, der løber på banen foran et forventningsfuldt hjemmepublikum. Vi forventer da også, at det bliver en kamp med Frankrig i teten, og hvor Rumænien primært kommer til at skulle forsvare et resultat hjem. Derfor kunne man sagtens forestille sig at Frankrig vil starte med både Griezmann og Giroud på top. I en kamp hvor Rumænien nok kommer til at stå kompakt tror vi så på, at der bliver en masse indlæg. Et spil på Giroud som målscorer på hovedstød til odds 6.50 er derfor et spil vi vil lave på kampen.

Spil på kampen hos Unibet

Inde hos Unibet kan man finde odds 6.50 på, at Olivier Giroud scorer på hovedstød i kampen. Det tror vi på, kommer til at ske i en kamp hvor vi forventer en klar fransk sejr. Hvad tror du at kampen ender?

Spil på Frankrig – Rumænien inde hos Unibet Sport

unibet-sport-storspillleren.com-sms 2016 EM-Spiltips

Spil hos Unibet Sport!