Gamle kendinge holder stadig!

Af Ann-Katrine
Udgivet 04/05/2023

Vi viser dig de mest spillede spillemaskiner og præsenterer dig for de nye kommende favoritter, i denne rapport fra første kvartal i 2023.

Online casino spiludbydere, er meget naturligt optagede af, at vide hvor meget der spil bruges og hvor populære de er. Derfor måler de kvartalsvis hvor meget der spilles på deres spil og rapporten fra 2023s første kvartal er klar nu. Det er spændende læsning, der både byder på gamle kendinge og et par overraskelser!

Giganternes kamp

I årevis har det været NetEnts Starburst der sad solidt på førstepladsen, på listen over de mest spillede spillemaskiner online. Alle andre har halset langt efter og det har ikke set ud til der var en værdig udfordrer til førstepladsen – Indtil nu.

Der er nemlig bevægelse i geledderne, hvor Play’n GOs publikumshit Book of Dead, har bevæget sig op på andenpladsen, hvilket har skubbet Pragmatic Play’s Sweet Bonanza på fjerdepladsen, mens samme spiludbyders Big Bass Bonanza er rykket op på tredjepladsen.

En der fylder og en der springer

Pragmatic Play sidder faktisk på hele fem af pladserne i top 12 og kan dermed prale med dominans og fylde, mens kvartalets højdespringer må siges at være Gameburger Studios’ 9 Pots of Gold, der har bevæget sig op fra en 34. plads, til en 10.

Et andet spil der har bevæget sig op ad listen, er Aviator fra Spribe, der er sprunget direkte ind på plads nummer 15.

Hvilke nye spil skal vi holde øje med?

På listen over de nyeste spiludgivelser, finder vi en masse spændende titler, der består af helt nye spil og efterfølgere til store spilhits. Førstepladsen indtages af Fishin Frenzy Even Bigger Catch, fra Blueprint Gaming som blev udgivet i februar i år.

Andenpladsen sidder Fire and Roses Joker fra Triple Edge, mens tredjepladsen byder på Tippy Tavern fra Snowborn.

Alle tre spil er virkeligt fede, men der skal alligevel lige smides en lille joker ind: på 9. pladsen finder vi nemlig The Dog House Multihold, fra Pragmatic Play, der har alle elemnter til at blive en publikumsfavorit. Får du lyst kan du prøve det hos for eksempel LeoVegas.