En spillemaskine baseret på AI?

Af Ann-Katrine
Udgivet 17/05/2023

Udviklingen går forrygende stærkt indenfor kunstig intelligens, og nu kan flere spiludbydere så præsentere spillemaskiner skabt med kunstig intelligens. Læs mere om en af dem her.

Se rigtig godt på billedet nedenunder, kan du se noget særligt ved det? Farvevalget er strålende klart, neonlysene står kontrastfyldt på den sorte baggrund og figurerne har levende ansigtsudtryk og er flot designet..Og skabt af AI, eller kunstig intelligens!

Alien Fruits (Screenshot)

Den første af sin slags!

BGaming der er et in-house studie, i SOFTSWISS, annoncerede premieren på et af de første spillemaskiner, der er skabt med AI integreret grafik. I april lanceredes også Wild Buffalo Bonanza af NetGaming og Joker Ra fra Endorphina, der begge har grafik skabet af kunstig intelligens.

Det særlige ved BGames’ Alien Fruits er, at spillet fremstår som en kædereaktion, modsat en klassisk spillemaskine med hjul og rækker. Og så er der store gevinster i free spins bonus runden, læs mere om det nedenunder.

Alien Fruits spil information
Ikoner30
Hjul5
Max gevinst15.000x indsatsen

En kædereaktion i spil

Spillerammen består af 30 ikoner, med de forskellige aliens på. De falder ned over 5 hjul, og flere ens symboler i en klynge, opløser sig og lader nye ikoner falde ned.

Det hele sker med en halvt uhyggelig-halvt fjollet rummelodi som underlægningsmusik. Som spiller skal man forestille sig at tage på rejse, med rumfrugterne der inkluderer avocadoer, granatæbler, passionsfrugter og citroner.

Lige ud af landevejen

Først skal man tænke over indsatsen, størrelsen på den styrer nemlig størrelsen på prisen til bonus buy funktionen, der kan være fristende at går efter.

Der er både free spins og multiplikatorer, og så er spillet pakket med gevinstchancer. 4 Scatter Awards eller flere, giver free spins, og symbolerne der udløser gratis spil, får frugterne til at rejse over galaxer for at følge dig i bonus mode funktionen.

Om du vinder eller køber free spins, er det i free spins bonus funktionen der er de største gevinster, med en maksimal udbetaling på 1.8 mio kr.

Vi er meget glade for at tilføje Alien Fruits til vores portefølje. Vi er en ledende spiludbyder og har over 100 kreative spil. Især er det en glæde at introducere grafik skabt af kunstig intelligens, som bare er én af BGamings innovative tiltag i udviklingen af spillemaskiner.

Yulia Aliekseyeva job-sharing CPO ved BGaming

Det er virkelig spændende nyt fra spilindustrien og kun fremtiden kan vise hvad der ellers kan skabes med kunstig intelligens.