Spillemaskiner

Prøv lykken på markedets bedste og mest gavmilde spillemaskiner

Der er store gevinster at komme efter, hvis man ved, hvor man skal tage chancen. Her får du en komplet oversigt, der viser markedets bedste spillemaskiner.

10 veje til at maksimere dine gevinster på de bedste spillemaskiner  

Man kan prøve lykken i både øst eller vest – eller også kan man fokusere på kun at sætte penge på spil, hvor der er mest muligt at komme efter. 

Her får du 10 veje til at vinde større gevinster på online spillemaskiner. 

1. Vælg spillemaskiner med høj udbetaling

Der er markante forskelle på, hvor store gevinster, man kan vinde på de forskellige spillemaskiner. Derfor er der god grund til at kigge nærmere på, hvor man egentlig finder de højeste udbetalinger. 

2. Prøv de underholdende og sjove maskiner med megaways

Megaways er lig med mange flere gevinstlinjer. Når symbolerne kan kombineres i et utal af veje, der fører til udbetalinger, så er det bare meget mere underholdende at spinne løs. 

3. Spil kun med høj RTP

RTP står for Return To Player og viser i procent, hvor stor den gennemsnitlige udbetaling på spillemaskiner er. Hvis man kun spiller med høj RTP, giver man sig selv bedre forudsætninger for at skabe sig et overskud på den lange bane.

4. Sæt penge på spil med høj volatilitet

Høj volatilitet betyder, at man har mulighed for at sætte store beløb på spil – og vinde markedets største gevinster. High rollers behøver ikke tænke to gange, når de får valget mellem lav eller høj volatilitet på et online casino

5. Find frem til de største jackpots

Visse spillemaskiner sparer større og større jackpots sammen, når ingen spillere rammer de mest udbetalende kombinationer på hjulene. Storspillere finder vej til maskiner med markedets største jackpots – her kan man virkelig score kassen.

6. Prøv lykken på de fedeste spil med bonus-buy

Hvorfor egentlig vente på at blive inviteret til bonusrunder på spillemaskiner, når man bare kan betale for at få adgang. Bonus buy giver øjeblikkelig adgang til de sjoveste funktioner og features på spilleautomater. 

7. Glem ikke spillene med høje multipliers  

Multipliers på spillemaskiner er en funktion, hvor gevinster ganges op. Man kan finde spillemaskiner, hvor høje multipliers giver meget mere at spille om. 

8. Spil med store indskud for at vinde større gevinster

High rollers kender vejen: Der skal satses store beløb for at få mulighed for at vinde store gevinster. Nogle af markedets spillemaskiner tillader kæmpe indsatser pr. spin.

9. Tag chancen på nye spillemaskiner

Nye spillemaskiner præsenterer ofte spillerne for lukrative chancer for bonus og gevinst. Du kan score free spins til et hav af spil fra markedets bedste spiludviklere. 

10. Læs vores spillemaskine-anmeldelser

Vi anmelder spillemaskiner, så du ved, hvad der er at komme efter. Dyk ned i de detaljer, som kan betyde forskel på succes og fiasko.